18.7.11

Regen, regen en nog eens regen.

Wat een vies, goor, nat weer is het zeg! Vandaag de hele dag binnen gezeten met de kids op het kdv. Ze wilde zelfs lang slapen, logisch toch. Het was ook zo'n donkere dag. Ik hoorde dat de hele maand juli zo word.
Daar zit ik dus echt niet op te wachten. Maar hopen dat de voorspellingen niet kloppen. Een graad of 22 met een matig zonnetje is prima. Maar die regen mag naar een land toe trekken waar ze er te kort aan hebben.

4 opmerkingen:

  1. Ja het weer is inderdaad niet meer leuk! En nog bedankt voor je lieve smsje zeg! Ik heb niet zoveel sms-berichten meer, dus doe ik het even via zo, hihi. Echt bedankt voor je lieve steun! Mijn ouders zijn gisteren thuis gekomen omdat ik had gezegd dat er naast mij ingebroken was... dus ik had niet echt meer een prettig gevoel namelijk, hihi. Maar ze zijn weer thuis en heb me slaap flink ingehaald, hihi. :D Voel me wel weer wat beter gelukkig! En het zonnetje schijnt hier nu gelukkig! :D
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik las hiernaast dat je 26 jaar bent, je lijkt zooo veel jonger! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb mijn bloglink veranderd, hihi. Dus als je me even kwijt was, hier is de juiste link: http://rosexinsolent.blogspot.com/.
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. leuk artikel :)

    PS. Doe je al mee aan mijn winactie's? http://girlsmakefashion.blogspot.com/p/zomer-winmaand.html

    BeantwoordenVerwijderen