13.1.13

Kipgerechten

Foto: Rara wat is dit voor moois?
Hierbij een foto van de onderkant van Paksoi, het lijkt net een bloem.
 
 
En dit heb ik ermee gemaakt.
Je hebt nodig:
Paksoi
Rode punt paprika
Kippendijfilet
Noodels
Woksaus
 
Bak de kippendijfilet aan ik een warme diepe koekenpan in bakboter.
Zet water op voor de noodels.
Snijd de punt paprika en de paksoi in stukjes.
Na 15 minuten voeg je bij de kip de paprika toe.
Doe de noodels in de pan met kokend water, deze zijn na 5 minuten gaar, afgieten en terug in de pan.
Daarna voeg je de paksoi toe bij de kip en paprika.
Laat dit geheel met de deksel op de pan nog 5 minuten staan op een laag pitje.
Voeg dan de woksaus toe en roer het goed door.
 
Tijd om op te scheppen.
Maak er een mooi bord van.
Geniet ervan.
 
 
Foto: Vandaag eten we, krokante kipstukjes, jammie!
 
Krokante kipstukjes.
 
Snijd de kipfilet in 2e.
leg er vershoudfolie op en sla ze plat met de koekenpan.
Maak 3 borden klaar met 1 geklust ei, bloem en fijngeknepen cornflakes en een beetje zout en peper.
Haal de kipfilet door de ei, bloem en cornflakes aan 2 kanten.
Bak ze 5 min aan iedere kant in de koekenpan op een laag pitje.
Nadat ze allemaal klaar zijn.
Mogen ze nog 15 minuten in de oven op 180 graden.
Daarna is het heerlijk genieten.
Ik at er ook nog perzik uit blik en ketchup bij.
Hmm, geniet ervan.
 
Liefs Stefanie.
 
    

2 opmerkingen: